dimarts, 1 de febrer del 2011

la Vall de Gallinera

Hui he tornat a córrer (un poquet, fins que m'ha fet mal el tendó, 4 quilòmetres per la gespa de la pista). El dolor ja quasi ha desaparegut, després d'unes visites al fisio i de dues setmanes de quasi repòs.

Durant el cap de setmana he visitat la Vall de Gallinera, a la coma
rca de la Marina, al nord de la província d'Alacant. M'he quedat prou impressionat per les muntanyes de la zona, són agrestes i salvatges, amb pareds espectaculars de bona roca per a escalar, plena d'agarres i amb bona adherència. També és prou impressionant la gastronomia local, això ja és un altre tema... Vaig poder fer 6 km de ruteta senderista tranquil·la, només resentint-me al final. Demà a provar amb la btt. Veig molt arriscat i difícil poder arribar a la Volta al Terme eXXXprés. Cal rebaixar una mica el pes i cuidar el genoll per arribar en condicions... Sort que el dia allarga i demà reprenc la btt, aturada des d'octubre, i és que ja diuen que

Las bicicletas son para el verano.

A les fotos uns paisatges de la zona i una mostra de taula. És una tauleta feta des de la planta baixa al pis superior d'una casa abandonada en el llogaret abandonat de Llombai, a la Vall de Gallinera. El gatet es va quedar flipant quan em va vore.

1 comentari: