dilluns, 18 de març del 2013

Si una nit d'hivern un viatger...

Si una nit d'hivern un viatger comença a córrer mesos després què pot passar? El títol de l'entrada és el d'una novel·la, boníssima, d'Italo Calvino. Una novel·la que al cap i a la fi va sobre una persecució d'un somni. El que fem tots constantment a les nostres vides (Paulo Coelho mitjançant) amb més o menys fortuna.

El 2 de novembre, tot just el dia després d'una jornada d'espeologia preciosa (sobretot per poder-te ficar per llocs que amb cinc quilos més no podia) em vaig fer un gran esquinç jugant a futbet (un partit que no havia de jugar, certament), per a més inri, fent de porter. Això sí, vam guanyar.

Ha sigut l'esquinç més descomunal que he tingut (una setmana sense poder ni que fóra recolzar el peu, dos mesos d'impossibilitat de trotar). A poc a poc he aprés coses i ara ja sembla que per fi això ha remés. Encara queden les molèsties que ja marxen a poc a poc. Per això hui m'he decidit a eixir a córrer. També m'he decidit perquè ho necessite. Darrerament porte una vida sense un respir. Entre les hores de feina a la feina i les hores de feina a casa literalment treballe de sol a sol. D'alguna manera m'he d'obligar a fer una mica d'esport. Necessite eixes meravelloses endocrines per poder vore i apreciar la bellesa d'una nit d'estels, d'una posta de sol, del dia naixent damunt la mar. 

I què m'he trobat? Doncs segurament (i sóc especialista en arrancades d'uns mesos i parades d'altres) que estic en el pitjor estat de forma de la meua vida. Hui duia 4 mesos i mig allunyat de l'esport, i això se li ha sumat un "constipat" que m'ha durat un mes i m'ha destrossat els pulmons. En fi. De moment no em vull marcar un objectiu però sé que el necessitaré. Vaig a intentar avorrir per ací amb les meues ventures i desventures a vore on arribem. 

Que quede constància des d'on ixim. 


Però, per a cabut jo. Això que tramontate stelle, all'alba vincerò!





1 comentari:

  1. Ànim Jordi! El que més costa és començar però en unes setmanes segur que et trobes molt millor.

    T'esperem amb els teus objectius per fer activitats. Ja saps que propostes no falten. Així que actitud positiva, a recuperar-se totalment, entrenar i a preparar les pròximes activitats.

    ResponElimina